GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Sarıbaşak İlkokulu

Sarıbaşak İlkokulu

SARIBAŞAK MAH. 122001 NOLU CAD. NO: 86 İÇ KAPI NO: 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
Demokrasi bilincine sahip , kendilerini rahatlıkla ifade edebilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ufku geniş, yaratıcı öğrenciler yetiştirerek hayata hazırlamak.
Misyon
Atatürk milliyetçiliği doğrultusunda; Çalışkan, dürüst, vatanına milletine yararlı fertler olarak, kendi çıkarlarından önce çevresini milletini ve vatanını düşünerek bunun için çalışmayı, öğrenmeyi kendine görev edinmiş sevgiyi saygıyı bilen ve yayan Atatürk’ün hedef göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak bireyler yetiştirmek temel ve daimi görevimizdir.
Başarılar
Halen Gaziantep´te eğitim öğretim faliyetlerine devam eden Anadolu liselerinde öğrenim gören birçok öğrencimiz bulunmaktadır.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim ( Taşımalı Eğitim)
Kaloriferli ( Kömürlü )
Ulaşım
PERSONELİMİZ KENDİ ARAÇLARI İLE ULAŞIMINI SAĞLAMAKTADIR. 90 DAKİKADA BİR B88 SEYRANTEPE HALK OTOBÜSÜ OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
PERSONEL SERVİSİ YOKTUR.
OKULUMUZ GAZİANTEP MERKEZE 14 KM UZAKLIKTA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ MERKEZ ŞAHİNBEY İLÇESİNE BAĞLI OLUP, İL VE İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 14 KİLOMETREDİR. ORTAOKUL İLE BERABER EĞİTİM VERMEKTEDİR.